Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan

Join the forum, it's quick and easy

Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Sembang XTVT 2010

+22
ozzy
Jeck Sparow
RoyKay33
qaharpm
kawanorgmaRan
ebe
ikha
adidas
along
apens7
T.O.K.A.N
SHARK
Oesandro Jr.
strikerbuncit
Abang Jem
jalinan04
MD
sam
koy101
jasnoraizan
Mrcipizs
Deto_8
26 posters

Page 14 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang Wed May 26, 2010 4:47 pm

Deto...MD...
kapten team aku kata no hal....ni no tepon dia...
013-3592441 Azrul
aku mungkin datang tapi sebagai coach negara je la....dah tua nak berlari2 ni...senak perut pakcik....
RAFtegang
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 50
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  MD Wed May 26, 2010 4:51 pm

Raf,
aku masih sangsi...dalam gambar tu enkau laksana bintang...
MD
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang Wed May 26, 2010 4:54 pm

MD wrote:Raf,
aku masih sangsi...dalam gambar tu enkau laksana bintang...
aku dah bersara 5 hari yang lalu. takpe2....aku nengok je adik2 bermain sambil tepuk2 tangan. Mana yg buat silap aku tunggu masa nak gelakkan. hahahahaha....tengok la kalau aku rajin aku bawak la kasut....kalau tak datang cam YB je la.
pepehal kol kawan aku tu...dia dah tau aku bgtau tadi.
RAFtegang
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 50
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang Wed May 26, 2010 4:56 pm

Jgn lupa...pakai jc PCC yg bergaya tu...biar kalah tapi gaya tu mesti mau ada.
RAFtegang
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 50
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 Wed May 26, 2010 5:12 pm

RAFtegang wrote:Deto...MD...
kapten team aku kata no hal....ni no tepon dia...
013-3592441 Azrul
aku mungkin datang tapi sebagai coach negara je la....dah tua nak berlari2 ni...senak perut pakcik....

so, aku boleh bukak topik? cuba bagi nama team
Deto_8
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang Wed May 26, 2010 5:15 pm

Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:Deto...MD...
kapten team aku kata no hal....ni no tepon dia...
013-3592441 Azrul
aku mungkin datang tapi sebagai coach negara je la....dah tua nak berlari2 ni...senak perut pakcik....

so, aku boleh bukak topik? cuba bagi nama team
letak je nama opis aku....
Kenanga Investment Bank Bhd
lupa nak bagitau....kami pantang di cabar...hehehehe....akan kami terkam semuanya bak singa lapar yg meratah anak ayam...hahahahahaha....errr...errr....paneh tak ati bila baca???? hahahahaha
RAFtegang
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 50
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 Wed May 26, 2010 5:19 pm

RAFtegang wrote:

so, aku boleh bukak topik? cuba bagi nama team
letak je nama opis aku....
Kenanga Investment Bank Bhd
lupa nak bagitau....kami pantang di cabar...hehehehe....akan kami terkam semuanya bak singa lapar yg meratah anak ayam...hahahahahaha....errr...errr....paneh tak ati bila baca???? hahahahaha[/quote]

takpe...tu biar manager yang jawab...en. MD, sila buat press release Very Happy
Deto_8
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang Wed May 26, 2010 5:20 pm

Deto_8 wrote:
RAFtegang wrote:

so, aku boleh bukak topik? cuba bagi nama team
letak je nama opis aku....
Kenanga Investment Bank Bhd
lupa nak bagitau....kami pantang di cabar...hehehehe....akan kami terkam semuanya bak singa lapar yg meratah anak ayam...hahahahahaha....errr...errr....paneh tak ati bila baca???? hahahahaha

takpe...tu biar manager yang jawab...en. MD, sila buat press release Very Happy [/quote]
heh..heh..heh....marilah bakar membakar kat sini untuk promosi perlawanan tumpuan....hehe
RAFtegang
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 50
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  MD Wed May 26, 2010 5:37 pm

26/5/2010.

PCC Sedia Sahut Cabaran Kenanga

Shah Alam.Terdapat desas desus yang kuat mengatakan sebuah pasukan hebat cuba mempertaruhkan nasib mereka untuk menentang pasukan Futsal PCC.Hasil risikan melalui SMS,pihak pengurusan PCC setuju dengan pelawaan dari pasukan tersebut.
Salah pegawai pasukan yang enggan namanya disiarkan memberitahu'' kami setuju untuk main dan sediakan guni...''.
MD
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang Wed May 26, 2010 5:45 pm

MD wrote:26/5/2010.

PCC Sedia Sahut Cabaran Kenanga

Shah Alam.Terdapat desas desus yang kuat mengatakan sebuah pasukan hebat cuba mempertaruhkan nasib mereka untuk menentang pasukan Futsal PCC.Hasil risikan melalui SMS,pihak pengurusan PCC setuju dengan pelawaan dari pasukan tersebut.
Salah pegawai pasukan yang enggan namanya disiarkan memberitahu'' kami setuju untuk main dan sediakan guni...''.
cayalah bro......!!!!
Bukan saja pasukan yg hebat malah berprestij lagik...hehe
guni nak buat apa wei??? Nak sumbat aku ke?
RAFtegang
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 50
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 Wed May 26, 2010 6:16 pm

ni kira konpem ke raf....hari khamis minggu depan kat sports planet ampang...masa kul baper?
Deto_8
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang Wed May 26, 2010 6:22 pm

Deto_8 wrote:ni kira konpem ke raf....hari khamis minggu depan kat sports planet ampang...masa kul baper?
Team aku kata kompem je...mmg dorg kat sana rasanya kalau korg takde pun sebab training. Biasa dalam kul 8.30 dorg kat situ. Pepehal kol je Azrul tu. Dia yg jadi jurucakap team Bank. Team aku rasanya takde masalah pun...
Kalau dorang takdepun byk lagi team Kenanga yg cokia yg sudi nak kena belasah....hahahahaha
RAFtegang
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 50
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  SHARK Thu May 27, 2010 1:30 pm

Huh! ada team pencabar nampaknya?? Evil or Very Mad

err..bila nak training? atau terus ke gelanggang perlawanan macam kebiasaan hehehe....
SHARK
SHARK
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 588
Points : 600
Join date : 16/04/2009
Age : 44
Location : Empangan Klang Gate

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 Thu May 27, 2010 1:34 pm

SHARK wrote:Huh! ada team pencabar nampaknya?? Evil or Very Mad

err..bila nak training? atau terus ke gelanggang perlawanan macam kebiasaan hehehe....

hehehe..macam biasa....kita frenli dulu baru training
Deto_8
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  RAFtegang Thu May 27, 2010 3:25 pm

Deto_8 wrote:
SHARK wrote:Huh! ada team pencabar nampaknya?? Evil or Very Mad

err..bila nak training? atau terus ke gelanggang perlawanan macam kebiasaan hehehe....

hehehe..macam biasa....kita frenli dulu baru training
Malam ni team bank aku lawan team Janda Baik. Tapi team aku mungkin turunkan team pelapis je sebab ramai injured. Kalau ada sesape nak skodeng kekuatan team aku turunlah kat Ampang Sports Planet malam ni.
RAFtegang
RAFtegang
Tok Empat
Tok Empat

Posts : 744
Points : 761
Join date : 07/10/2009
Age : 50
Location : KOLUMPO je..alaaa depan Carrefour Cheras...

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  MD Fri Jun 04, 2010 3:53 pm

Makluman kepada yang berminat untuk bermain Badminton :

Hari : Setiap Rabu,malam
Masa : 8.45 - 11.00malam
Tempat : Dewan De Roselle Condo,Sek 10 Kota Damansara
Bayaran : Percuma [ cuma bawa shuttle sahaja ]
Nota tambahan : Main sampai berusung !!
MD
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 Sun Jun 06, 2010 11:58 pm

MD wrote:Makluman kepada yang berminat untuk bermain Badminton :

Hari : Setiap Rabu,malam
Masa : 8.45 - 11.00malam
Tempat : Dewan De Roselle Condo,Sek 10 Kota Damansara
Bayaran : Percuma [ cuma bawa shuttle sahaja ]
Nota tambahan : Main sampai berusung !!

jemput main yang kelapangan tu...
Deto_8
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 Mon Jun 07, 2010 12:00 am

18/06/2010 - futsal friendly vs Yob4ever.com
02/07/2010 - bola friendly vs TBA...ni request lepas game lawan KIBB aritu...
Deto_8
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  Deto_8 Thu Jun 24, 2010 12:40 pm

khamis depan frenli lawan Shah Alam Medical Centre kat Extreme Park Seksyen 13
Deto_8
Deto_8
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 5641
Points : 6570
Join date : 11/04/2009
Location : Saujana Utama & Jengka 3 [PCC 003]

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  zulkbo Thu Jun 24, 2010 1:52 pm

beh la aok me
kerja ada masa nak
bersenam dan riadah
koi ler ni kerja 12 jam
sehari..lembu pun mati
gini..he he Evil or Very Mad
zulkbo
zulkbo
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 6398
Points : 6904
Join date : 15/06/2009
Location : PCC 049

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  dikwan Thu Jun 24, 2010 10:26 pm

Deto_8 wrote:khamis depan frenli lawan Shah Alam Medical Centre kat Extreme Park Seksyen 13

macam nak jd goli jer lagi ni..huhuhu Laughing Laughing Laughing
dikwan
dikwan
Orang Kampung
Orang Kampung

Posts : 50
Points : 52
Join date : 13/12/2009
Age : 38
Location : wangsa maju

http://www.premiumcopier.com

Back to top Go down

Sembang XTVT 2010 - Page 14 Empty Re: Sembang XTVT 2010

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum