Selamat Datang ke Komuniti Anak Pahang. Forum untuk apa jua berkaitan dengan negeri tercinta

Terima kasih atas sokongan
Log in

I forgot my password

MALAYSIA FUTSAL E-FANS & MEDIA 2010

Wed Apr 07, 2010 5:53 pm by Deto_8

Futsal E-fans & Media Edisi Ketiga Tahun 2010 dijangka diadakan pada 5hb June 2010, Sabtu.

Insya Allah PCC akan menghantar 1 team....

Meeting penyelarasan akan dibuat dalam masa terdekat.


Comments: 42

PCC MENYOKONG KEMPEN HARAPAN TANPA SUARA - KAMI PRIHATIN

Wed Apr 28, 2010 1:25 pm by sakur@86



Comments: 19

Facebook
Pahang Community on Facebook
Pahang Sports Zone FB
Pahang Sports Zone on Facebook

Tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email.

Go down

Tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email.

Post  Yassin on Wed Sep 09, 2009 11:50 am

Macam mana buat jika tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email kita. Bukan apa folder mail jadi sendat laa pulak...kawan hari tu test sekali ejas keknya tak jadi nya ada juge...mintok tolong deme kala boleh ejas sikit...goner nok buat?
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email.

Post  MD on Wed Sep 09, 2009 11:55 am

Yassin wrote:Macam mana buat jika tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email kita. Bukan apa folder mail jadi sendat laa pulak...kawan hari tu test sekali ejas keknya tak jadi nya ada juge...mintok tolong deme kala boleh ejas sikit...goner nok buat?

kat bawoh page beloh kanan ada ayat ''stop watching this topic'' klick kat situ..
avatar
MD
PCC Kuala Lumpur
PCC Kuala Lumpur

Posts : 4886
Points : 5166
Join date : 15/04/2009
Location : U5 Shah Alam/Jengka 4

Back to top Go down

Re: Tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email.

Post  Yassin on Wed Sep 09, 2009 12:03 pm

MD wrote:
Yassin wrote:Macam mana buat jika tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email kita. Bukan apa folder mail jadi sendat laa pulak...kawan hari tu test sekali ejas keknya tak jadi nya ada juge...mintok tolong deme kala boleh ejas sikit...goner nok buat?

kat bawoh page beloh kanan ada ayat ''stop watching this topic'' klick kat situ..

Maksud kawan tu... seme-seme topik yang direply tak perlu di hantar ke folder email kas...bukan sekadar topik2 yang tertentu sahaja weh...keknya seme2 sekali laa....
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email.

Post  Mrcipizs on Wed Sep 09, 2009 12:10 pm

yg tu kena bt setiap topik... mmg xleh bt suma skali..
avatar
Mrcipizs
Tok Penghulu
Tok Penghulu

Posts : 1106
Points : 1131
Join date : 15/04/2009
Age : 37
Location : Angkasa?

Back to top Go down

Re: Tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email.

Post  Yassin on Wed Sep 09, 2009 12:15 pm

Mrcipizs wrote:yg tu kena bt setiap topik... mmg xleh bt suma skali..

Ahhh maruuu laa kas....dah laa kas buka 3-4 hari sekali baru buke email, sesok laa folder email kawan tu...hehehehe....
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email.

Post  Yassin on Wed Sep 09, 2009 12:20 pm

Kala boleh mintak laa pihak tuan dpt mengejas bender ini, kala boleh malas sgt nak memberatkan folder email kas....sebab kawan lebih minat membalas dan menlihat topik2 tersebut terus kat PCC ini.
avatar
Yassin
PCC Jerantut
PCC Jerantut

Posts : 2708
Points : 3033
Join date : 12/08/2009
Location : Bandar Jerantut [PCC084]

http://www.pahangcommunity.com

Back to top Go down

Re: Tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email.

Post  jasnoraizan on Wed Sep 09, 2009 2:29 pm

Yassin wrote:Kala boleh mintak laa pihak tuan dpt mengejas bender ini, kala boleh malas sgt nak memberatkan folder email kas....sebab kawan lebih minat membalas dan menlihat topik2 tersebut terus kat PCC ini.

aok kena msk dulu kat profile oak tu dulu ..lps tu clik kat preferences.....kat situ lah aok blh ejas2 apa2 yg aok nak .......kat situ aok blh clik kat yes/no untuk topik2 ni msk email atau tidak...
avatar
jasnoraizan
Timbalan Menteri Besar

Posts : 2512
Points : 2623
Join date : 20/07/2009
Location : Seksyen U5 shah alam/jengka 8

Back to top Go down

Re: Tidak mahu menerima topik2 dihantar terus ke email.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum